... u nás se snoubí krása tradičního řemesla s lehkostí moderní pekařské technologie

... come and bake with us



Kompletní sortiment LESAFFRE ČESKO, a.s. zde http://www.lesaffre.cz/cz/vyrobky

Novinky z našeho sortimentu

ŽITNÝ CELOZRNNÝ KVAS BIO

ŽITNÝ CELOZRNNÝ KVAS BIO

Stabilizovaný kvas pro výrobu žitného pšenice a pšenice a žitného chleba. Flexibilní a snadná výroba chleba (cca 2 hodiny od požadavku zákazníka).

balení: 7,5 kg (plastová nádoba s víkem)
dávkování: 5 - 20 % na hmotnost mouky
trvanlivost: Skladujte v uzavřeném obalu při teplotě 2 – 25 °C. Po otevření skladujte v chladu 2 – 8 °C a spotřebujte do 14 dnů.

SMĚS S KONOPNOU MOUKOU MILD SR

SMĚS S KONOPNOU MOUKOU MILD SR

Speciální směs pro výrobu chleba s podílem mouky z konopného semínka (přispívají k normální činnosti srdce a imunitního systému). Vyráběné chleby mají atypickou barvu a nezaměnitelnou chuť. Vyrobené chleby zapadají do trendu moderních produktů, obsahující netypické suroviny.

balení: 25 kg / ks
dávkování: 10 % směsi : 90% mouky
trvanlivost: 6 měsíců od data výroby při dodržení skladovacích podmínek

LESK NA PEČIVO - mašlování bez vajec

LESK NA PEČIVO - mašlování bez vajec

Bezpečný a moderní „mašlovací“ přípravek bez vajec pro vysoký lesk pečiva. • Obsahuje pouze mléčné bílkoviny • Vyšší lesk než u čerstvých vajec • Ekonomicky výhodný • Jednoduché skladování v pytlích při teplotě do 20 °C • Hygienická čistota, lze aplikovat pistolí, neucpává trysky • Jednoduchá a rychlá příprava - do teplé (ne horké) vody postupně přimícháváme přípravek a po vymísení necháme cca 30 minut odstát • Připravený lesk lze v chladničce uchovávat až 24 hodin

balení: 20 kg / 5 kg
dávkování: 1 : 10 (směs : voda)
trvanlivost: 24 měsíců od data výroby při dodržení skladovacích podmínek

SMĚS S MEDVĚDÍM ČESNEKEM

SMĚS S MEDVĚDÍM ČESNEKEM

Speciální směs pro výrobu pšeničného pečiva, zejména ciabatty.

balení: 15 kg/ks
dávkování: 10 % směsi : 100 % mouky
trvanlivost: 9 měsíce od data výroby v uzavřeném obalu při dodržení skladovacích podmínek

TIGER DECOR

TIGER DECOR

Pasta s mořskou solí a černým pepřem pro povrchovou úpravu pečiva (před pečením). Na pečivu vytvoří unikátní pepřovou krustu, čímž váš výrobek zatraktivní.

balení: 5 kg/ks
dávkování: 1 díl : 0,1 - 0,25 dílu oleje
trvanlivost: 6 měsíců od data výroby při dodržení skladovacích podmínek

PŠENIČNÝ PREFERMENT

PŠENIČNÝ PREFERMENT

pro snadnou výrobu tradičních francouzských baget

balení: 10 kg / ks (plastová nádoba s víkem)
dávkování: 40 % : 75 % pšeničné mouky
trvanlivost: 4 měsíců od data výroby v uzavřeném obalu při teplotách 2 – 8°C.

PROTEINOVÁ SMĚS

PROTEINOVÁ SMĚS

směs pro výrobu speciálního pšenično-sojového chleba, který nejen výjimečně chutná, ale představuje zároveň i vhodné doplnění vaší vyvážené stravy nejen po ránu, ale zejména pak večer. Díky vysokému obsahu bílkovin a vlákniny v chlebu si nyní můžete i nadále bez výčitek svědomí vychutnávat vaši oblíbenou večeři.

balení: 25 kg / ks
dávkování: 100% směs
trvanlivost: 9 měsíců od data výroby v uzavřeném obalu v suchu při skladovací teplotě 15 - 25 °C